Retreats

Hoe heerlijk is het om via meditaties, rituelen, dans, creativiteit, wandelen en ceremoniële vieringen dichter te komen bij wat JIJ wil. Wie JIJ bent…

Ik neem je mee op reis via diverse soorten retreats. Om de zon in jezelf op te zoeken, je erdoor te laten inspireren. En om ervan te leren. Ga je mee?

Cacao ceremonie
De cacao wekt een afstemming op jouw persoonlijke drijfveren op. Je voelt de energie stromen in je lijf. Via klank, dans of juist in stilte brengt het je naar de levensenergie die opborrelt en sprankelt via contact met jezelf en anderen om je heen. We starten met een groepsmeditatie. We sluiten af met een korte meditatie en een sharing. Ga je mee?

Stilte Chakrareis
De chakra’s vertellen ons wat er in onszelf speelt. Wanneer we onszelf erop afstemmen komen we waardevolle inzichten tegen. Je gaat letterlijk in gesprek met jezelf.
We starten met een groepsmeditatie. Daarna wandelen we 3 uur in stilte waarbij je onderweg de 7 chakra’s langsgaat via een vraag die je intuïtief kiest. We sluiten af met een korte meditatie en een sharing. Ga je mee?

Weekend retraite